Gebruikersovereenkomst

Alles op forum-houtbewerking.be met uitzondering op door anderen toegevoegd materiaal is wettelijk eigendom van forum-houtbewerking.be en mag niet zonder uitdrukkelijk toestemming overgenomen worden. We laten wel toe om de data in private kringen of voor opleidingsdoeleinden te gebruiken. We willen U er op wijzen dat op het forum geplaatst materiaal intellectuele eigendom van anderen zou kunnen zijn. Forum-houtbewerking.be kan niet aansprakelijk gesteld worden voor gevolgen die bij het kopiëren van data van onze site horen. We laten toe dat U links naar onze website maakt indien U hiervan een duidelijke vermelding maakt, of de twee sites duidelijk gescheiden zijn. Indien U toch van ons materiaal gebruik wenst te maken vragen wij U vriendelijk om ons eerst te contacteren.

Wij trachten de bronnen van zelfgeschreven materiaal steeds na te gaan. Indien U op onze website materiaal tegenkomt waarvan U denkt dat het intellectuele eigendom van U of iemand anders is vragen wij U vriendelijk om contact op te nemen. We zullen dan zo snel mogelijk het materiaal verwijderen of de nodige rechten opkopen.

Actief aan het forum deelnemen is uitsluitend bedoeld voor geregistreerde leden van forum-houtbewerking.be. Het forum kan echter door alle bezoekers van de website gelezen en bekeken worden. U kan zich gratis registreren. Op het forum mogen enkel discuties over hout, houtbewerking, gereedschappen en dergelijke gevoerd worden. We laten echter niet toe dat er doelbewust reclame gemaakt wordt. Wij vragen onze deelnemers om geen materiaal up te loaden dat intellectuele eigendom van anderen is. Op het forum verwachten wij algemene beleefdheid onder de deelnemers. Forum-houtbewerking is niet verantwoordelijk voor de acties die haar leden ondernemen, verlies van data en behoudt zich het recht om accounts van geregistreerde leden te schorsen of te verwijderen. De beloftes die we in ons privacybeleid gemaakt hebben zullen we echter steeds blijven handhaven.

Indien U op deze site schrijffouten of technisch problemen tegenkomt zullen wij U dankbaar zijn indien U hiervan melding maakt. In beide gevallen is luisteren wij graag naar U op onze meldpagina. Wanneer U technische problemen ondervindt vragen wij U eerst om na te gaan of deze van blijvende aard zijn voor U ons contacteert.